Τι να ρωτήσεις για να απογειώσεις το sex μαζί του

Το sex είναι κάτι που χωρίς αμφιβολία βελτιώνεται όσο ένα ζευγάρι έρχεται πιο κοντά, πόσο μάλλον όταν αυτό καταβάλει προσπάθεια, συζητώντας μεταξύ τους για τις ανάγκες και τα θέλω του στο κρεβάτι. Για να αναβαθμίσεις λοιπόν το σεξουαλικό παιχνίδι ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, διάβασε εδώ ποιες ερωτήσεις πρέπει να του κάνεις.

Ποιες είναι οι αγαπημένες σου στάσεις;
Αυτό είναι κάτι που αν δεν το βρίσκετε στην πράξη όσο κάνετε sex, μπορείτε να συζητήσετε. Επιπλέον, θα διαλέξετε και από νέες στάσεις που δεν έχετε δοκιμάσει, απογειώνοντας τις στιγμές που μοιράζεστε στο κρεβάτι και όχι μόνο!

Πώς βαθμολογείς το να σου κάνουν και να κάνεις εσύ στοματικό έρωτα;
Αν ο σύντροφός σου δεν ενδιαφέρεται ποτέ να σου κάνει στοματικό έρωτα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα εγωιστικό άτομο που δεν ενδιαφέρεται για εσένα και τόσο. Αν όμως εκείνος σε φροντίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο κατά τη διάρκεια του sex, δηλώνοντας μάλιστα πως το απολαμβάνει, τότε κι εσύ είναι καιρός να κάνεις το ίδιο!

Ποια είναι η πιο kinky πράξη που έχεις δοκιμάσει στο sex;
Το να μοιράζεται ο σύντροφός σου με εσένα σεξουαλικές εμπειρίες του από το παρελθόν σου δίνει να καταλάβεις τι του αρέσει και τι άλλο θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μαζί. Το ίδιο φυσικά και αντίστροφα.

Θα ήθελες να χρησιμοποιήσουμε ένα sex toy;
Λίγη βοήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και τα sex toys μπορούν να αναβαθμίσουν τη σεξουαλική σας εμπειρία κατά πολύ. Ρώτα τον λοιπόν αν αυτό είναι κάτι που θα του άρεσε.

Σου αρέσει να είσαι κυρίαρχος ή υποτακτικός στο sex;
Αν ο σύντροφός σου αρέσκεται στο να είναι κυρίαρχος στο sex, σημαίνει πως εκείνος θα παίρνει πρωτοβουλίες και το lead κατά τη διάρκειά του. Αν από την άλλη του αρέσει να είναι υποτακτικός, τότε θα εκτιμήσει το να έχεις εσύ το πάνω χέρι, λέγοντάς του πότε θα κάνει τι, ποιο σημείο του σώματός του να αγγίξει και πολλά ακόμη.

Έχεις κάποια φαντασίωση;
Οι μυστικοί πόθοι που μπορεί να έχει ένας άνδρας λένε πολλά για όσα του αρέσουν στο sex. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχετε τις ίδιες φαντασιώσεις, όταν όμως ξέρεις τις δικές του, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υλικό για να κάνετε κάτι που να αρέσει και στους δυο σας στο sex.

Πού σου αρέσει να σε αγγίζουν;
Τελευταίο και άκρως σημαντικό, ρώτα τον σύντροφό σου πού του αρέσει να τον αγγίζουν, για να μην παραμελείς κανένα μέρος του σώματός του που θα του πρόσφερε ηδονή. Το ίδιο να περιμένεις κι εσύ από εκείνον φυσικά!

Πηγή: www.allyou.gr

Leave a comment

All comments are moderated before being published